Sinds 1978 het adres voor uw auto, motor, vrachtwagen, aanhanger en bromfiets opleiding! Tevens speciale rijopleidingen voor mensen met beperkingen.

Over ons

In januari 1978 zijn we gestart met de verkeersschool in Lemsterland en al snel werd dit
uitgebreid met de Noordoostpolder.

De verkeersschool heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en is uitgegroeid tot een toonaangevende rijschool in regio Zuid-West Friesland en de Flevopolders.

 

Speciale rijopleidingen voor mensen met beperkingen

Verkeersschool H. de Bos biedt speciale rijopleidingen voor mensen met beperkingen en invaliden die extra aandacht nodig hebben.

Ik ben Hanneke de Bos, sinds 1984 rijinstructeur met bevoegdheid voor alle  rijbewijzen. Tweedegraads docent omgangskunde met extra bevoegdheid voor alle vakken praktijk en leerweg ondersteunend onderwijs. Tijdens mijn werk als rijinstructeur merkte ik dat er veel leerlingen vastlopen omdat de rijopleiding niet genoeg wordt aangepast aan de behoefte van de leerling. Bijvoorbeeld mensen met een vorm van autisme of AD(H)D. Daarom ben ik mij daar meer in gaan verdiepen om deze leerlingen een passende rijopleiding te kunnen geven.

Ik heb daarvoor een opleiding omgangskunde gevolgd aan de NHL Leeuwarden. Coaching en feedback  Autisme AD(H)D en aanverwante stoornissen.

Voor rechtstreeks contact: Hanneke de Bos  mobiel: 06 20 12 09 49