Sinds 1978 het adres voor uw auto, motor, vrachtwagen, aanhanger en bromfiets opleiding! Tevens speciale rijopleidingen voor mensen met beperkingen.

Opleidingen

Bij Verkeersschool H. de Bos bieden wij diverse opleidingen aan. Van Bromfiets en vrachtwagen tot chauffeursopleiding. Bekijk onderstaand het overzicht en maak uw keuze.

 

 • Autorijbewijs B

  Hiervoor gebruiken wij altijd de nieuwste modellen van de  BMW 1-serie en een BMW 530D, welke zijn voorzien van airconditioning en waar niet in gerookt wordt. Ook beschikken wij over een automaat, welke ook is ingericht voor gehandicapten.

   

  Meer informatie over het autorijbewijs B


 • Auto met aanhanger BE

  Voor het rijden met een aanhanger die een toegestane maxium massa (ledig gewicht + laadvermogen) heeft van meer dan 750 KG is een rijbewijs BE nodig. Voor rijbewijs BE hoeft geen theorie examen te worden afgelegd. Op het examen dient alleen een geldig B rijbewijs getoond te worden.

   

  Meer informatie over het auto met aanhanger BE rijbewijs


 • Trekker

  Rijd je met een trekker of ander motorrijtuig met beperkte snelheid (met voorkant een breedte van meer dan 1.30 meter) op de openbare weg? Dan heb je een trekkerrijbewijs nodig.

   

  Meer informatie over het trekkerrijbewijs

   

 • theorietraining

  Theorietraining

  Moeite om alle regels en wetten te beheersen? Maak dan gebruik van onze theorietraining!

   

  Meer informatie over de theorietrainingen