Sinds 1978 het adres voor uw auto, motor, vrachtwagen, aanhanger en bromfiets opleiding! Tevens speciale rijopleidingen voor mensen met beperkingen.

Opleidingen

Bij Verkeersschool H. de Bos bieden wij diverse opleidingen aan. Van Bromfiets tot vrachtwagen en van theorie cursus tot chauffeursopleiding. Bekijk onderstaand het overzicht en maak uw keuze.

 

 • Autorijbewijs B

  Hiervoor gebruiken wij altijd de nieuwste modellen van de  BMW 1-serie en een BMW X3, welke zijn voorzien van airconditioning en waar niet in gerookt wordt. Ook beschikken wij over een automaat, welke ook is ingericht voor gehandicapten.

   

  Meer informatie over het autorijbewijs B


 • Auto met aanhanger BE

  Voor het rijden met een aanhanger die een toegestane maxium massa (ledig gewicht + laadvermogen) heeft van meer dan 750 KG is een rijbewijs BE nodig. Voor rijbewijs BE hoeft geen theorie examen te worden afgelegd. Op het examen dient alleen een geldig B rijbewijs getoond te worden.

   

  Meer informatie over het auto met aanhanger BE rijbewijs


 • Motor

  Onze motor rijlessen zijn zo opgebouwd dat u rustig en veilig kunt wennen aan het vermogen van een motor. Het kledingpakket (excl. laarzen) zit in de lesprijs inbegrepen.

   

  Meer informatie over het motorrijbewijs A

 • vrachtwagen

  Vrachtwagen rijbewijs C

  Om een vrachtauto te mogen besturen is rijbewijs C vereist. Dit rijbewijs wordt echter vaak aangevuld met rijbewijs E om te mogen rijden met een combinatie van een trekker en een trailer of een motorwagen met schamel- of middenasaanhangwagen.

   

  Meer informatie over het vrachtwagenrijbewijs C

 • vrachtwagence

  Vrachtwagen rijbewijs C-E

  Wanneer je geslaagd bent voor je vrachtautorijbewijs C kan je doorgaan voor je C/E aanhangwagenrjjbewijs.

   

  Meer informatie over het vrachtwagenrijbewijs C-E

 • bromfiets1

  Bromfiets AM

  Wie met een bromfiets of brommobiel wil gaan rijden moet in het bezit zijn van een bromfiets rijbewijs, wat bestaat uit een theorie examen.(er is nog geen praktijk examen nodig). Op dinsdags om 19.00 u geven wij hier voor examentraining.

   

  Meer informatie over het bromfiets AM rijbewijs