Sinds 1978 het adres voor uw auto, motor, vrachtwagen, aanhanger en bromfiets opleiding! Tevens speciale rijopleidingen voor mensen met beperkingen.

Bromfiets AM

bromfiets1Wie met een bromfiets of brommobiel wil gaan rijden moet in het bezit zijn van een bromfiets rijbewijs, wat bestaat uit een theorie- en praktijkexamen. Op dinsdags om 19.00 uur geven wij hiervoor examentraining.

 

Vanaf maart 2010 dient er naast behalve het theoriecertificaat ook een praktijkexamen afgelegd te worden.

Als je voor beide geslaagd bent , kun je op het gemeentehuis een bromfietsrijbewijs aanvragen.

Natuurlijk hebben wij voor deze categorie een kwalitatieve goede rijopleiding. Tijdens de opleiding bereiden we met onze eigen bromfietsen en onze instructeurs jou voor op het CBR-praktijkexamen. Als je aan het praktijkgedeelte wilt deelnemen, moet je in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat AM.

 

Ben jij 15,5 jaar?

Meldt je dan nu aan voor onze theoriecursus, zodat je snel na je verjaardag het theorie-examen kunt doen en direkt met de praktijkopleiding kunt beginnen!

 

Snel je Bromfiets AM rijbewijs halen?

Neem dan direct contact op met verkeersschool H. de Bos in Lemmer voor meer informatie of intake gesprek met één van onze instructeurs. Contact opnemen kan via het contactformulier of via telefoonnummer 0514 – 563385

Bekijk tarieven Neem direct contact op